Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Így válassz játszóteret

|

Játszótér választás során, látva a szebbnél szebb és praktikusabb darabokat, könnyen döntésképtelenné válhatunk. Biztosan te is a számotokra legmegfelelőbb játszóteret szeretnéd megvásárolni, ezért a következő cikkünkben összegyűjtöttünk pár szempontot ami alapján érdemes kiválasztani a tökéletes darabot.

1. A megfelelő helyszín

Először is egy olyan helyet jelöljünk ki a játszótér számára, ami sík, lehetőleg naptól védett, vagy kevésbé napos terület. Érdemes a játszóteret olyan helyre elhelyezni, hogy akár az otthonunkból vagy a teraszról ráláthassunk. Ne feledkezzünk meg az esetlegesen kialakított öntözőrendszerről sem. Vegyük figyelembe a szórófejek elhelyezkedését, nehogy az épp a játszóterünket öntözze majd a továbbiakban. A terület kimérésénél számítsunk bele egy un. biztonsági zónát is. Ez az a terület, amin belül a gyermekek biztonságosan használhatják a játékokat. (Ne lógjanak bele a biztonsági zónába faágak, ruhaszárító kötél, vagy más kerti építmény.)

2 A játszótér mérete

A játszótér méretét célszerű a gyermekek számához igazítani. Ha több gyermekünk van, vagy sokszor jönnek hozzánk gyermekeink barátai, akkor mindenképp nagyobb játszóteret érdemes megvásárolnunk. Azonban, ha mégis egy kisebb modul mellett döntenék és a továbbiakban beigazolódna, hogy nem megfelelő a méret, akkor se keseredjünk el. A Jungle Jym játszóterekhez a kiegészítők külön is megvásárolhatóak. Ezzel a lehetőséggel az egyéni igényeiknek megfelelő játszóteret alakíthatjuk ki.

Játszótér kínálatunkat ide kattintva megtekintheted

A legkedveltebb modulok

A legkedveltebb Jungle Jym modul, a Swing modul. A kétállásos hintára kapaszkodó, gyűrű, többféle hintaülőke, de még kétszemélyes hinta is rátehető.

A Swing modulokat ide kattintva megtekintheted

Ha gyermeked imád mászni, sőt ha már az ifjú hegymászó díjat is megkaphatná szerinted, akkor számára tökéletes választás lehet a Climb modul, ami egy nagy méretű mászófallal, mászóhálóval és egy egyállású hintával is rendelkezik.

A Climb modulokat ide kattintva megtekintheted

Az igazán nagy mozgású gyerekeknek a Bridge modult ajánlanánk. A Bridge modul plusz őrtoronnyal, rámpával és mászófallal rendelkezik, ami egy híddal csatlakozik a nagyobb Jungle Gym tornyokhoz. 

A Bridge modulokat ide kattintva megtekintheted

+tipp: A csúszda és a föld találkozásához tegyél egy gumilapot, ami a gyermekeknek is puha érkezést biztosít, illetve nem a pocsolyába fog majd landolni. Ehhez egy 40 mm vastag 100x100mm nagyságú gumilap ajánlott, amit házilag is könnyen telepíthetsz. 

Eséscsillapító gumilap kínálatunkat ide kattintva megtekintheted

Tehát a két legfontosabb szempont, ami alapján érdemes kiválasztanunk a megfelelő játszóteret, az a tökéletes helyszín, és az ideális méret meghatározása. 

Ha további kérdéseid adódnának, vagy játszóteret szeretnél vásárolni keress minket bizalommal!


Elérhetőségeink: 

Webáruház: www.kertcentrum.hu

Tel.: +36 30 / 181-3468

Email: [email protected]

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15. 

Egy kis ízelítő játszótér kínálatunkból!

Olvasd el korábbi cikkeinket!